Koledarji

so zimzeleno promocijsko darilo, pa naj bodo stenski, poslovni ali namizni koledarji. Pri nas vam jih tudi potiskamo z vašim reklamnim sporočilo, ki ga po potrebi tudi oblikujemo ali vam pa izdelamo koledar po vaših željah. Torej, vse na enem mestu.

Koledarji kot vizitka

Koledarji kot vizitka so enostavna in stroškovno učinkovita marketinška ideja. Koledarska vizitka je velikost kartice, ki ima koledar na eni strani. Na hrbtni strani lahko postavimo podrobnosti podjetja ali umetniška dela. To naj bi kartica naredila privlačno. Je zelo učinkovit način za promocijo vašega podjetja strankam.

Kako deluje ta marketinška ideja?

Kupci bi kartico koledarji kot vizitka obdržali v svojih denarnicah. Vsakič, ko vzamejo kartico, bodo videli tudi vaš logotip ali podatke o vašem podjetju internetno stran. To služi kot stalni opomnik na vaše podjetje in spodbuja k ponovnemu obisku vaših storitev .

Koledarji stenski namizni poslovni

Drug način te marketinške ideje deluje, ko kupci s kartico koledarji kot vizitka vzamejo kledar v roke jih prijatelji vprašajo, od kod si pa prejel ta koledar. To bi bila priložnost, da vaša stranka oglaša vaše podjetje brezplačno.

To oglaševanje od ust do ust je za podjetje dobro, saj ljudje bolj kot drugim vrstam oglaševanja zaupajo oglaševanju od ust do ust. Tako boste pridobili kupce.

Prednosti te marketinške ideje

Ena prednost te marketinške ideje je, da je izdelek uporaben za stranke. Koledar je obvezen element v denarnici za enostavno navajanje datumov in dni. Zaradi tega je marketinška ideja učinkovita.

Druga prednost te marketinške ideje je, da cenovno ugodna. Predloge za koledar je enostavno pripraviti. Težji del je morda oblikovanje druge strani brez koledarja.

Vendar to ni večja težava. Podjetje poslovna darila Toda ima interno oblikovalsko ekipo, ki vam lahko pomaga pri oblikovanju. To bo pomagalo ohranjati nizke stroške. To je torej ekonomična marketinška ideja za podjetja z nizkim trženjskim proračunom.

Vabimo vas tudi, da si ogledate tudi našo standartno ponudbo koledarjev spodaj.

  • Stenski koledarji
  • Poslovni koledarji
  • Namizni koledarji

Na vse kolrdarje vam v podjetju poslovna darila Toda, nudimo dotisk po konkurenčnih cenah, cenik tiska si lahko ogledate na tej povezavi.

Preberi več...

Prikazovanje 1–15 od 125 rezultatov